سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور دردانشگاه علوم پزشکی بابل آغاز شد .

سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور دردانشگاه علوم پزشکی بابل آغاز شد  .

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم آغاز این کنگره گفت " سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور با همت وحمایت وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی ونیز معاون محترم تحقیقات وزرات بهداشت جناب آقای دکتر قانعی برگزار می گردد که بسیار سپاسگزاریم دکتر میکانیکی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت "دانشجویان عزیز اینرا باید بدانیم جنگ امروز دشمنان با ما جنگ علمی واقتصادی است واقتصاد امروزدنیا نیزبدست دانشجویان است رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به متفاوت بودن جنگ امروز دشمن با شهریور سال 57 گفت جنگ سال 57 جنگ ودفاع آشکاربود ولی جنگ امروز دشمن، جنگ علمی واقتصادی است که علایم آنرا اخیرا نیز مشاهده کردیم رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت بار اصلی این جنگ برعهده جوانان مومن ونخبه این مرزو بوم است که امیدواریم با دید وسیع وپژوهش وتحقیق مارا به سمت وسویی گسیل دهند که نتیجه آن تولید فراوردههای قابل ارائه در بازار سلامت باشد . دکتر میکانیکی افزود : ايجاد فضای رقابت پژوهشی بين دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، برقراری ارتباطات علمی-پژوهشی و تبادل اطلاعات بين دانشجويان و اساتيد دانشگاه‌های سراسر کشور و ارتقاء دانش متدلوژی دانشجويان از دیگر اهداف برگزاری سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور است رییس دانشگاه علوم پز شکی بابل در پایان سخنرانی خویش خاطره خوش از میهمانی 4روزه دانشگاه علوم پزشکی بابل برای کلیه میهمانان آرزو کرد. گفتنی است "این همایش ازروز سه شنبه 18 مهر الی جمعه 22 مهر با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد در این همایش بیش از هزار نفر از دانشجویان، اساتید وداوران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شرکت دارند .

گروه خبر:               تعداد
پروفسور سمیعی: ما امروزه با امکانات مختلف و ایجاد یک محیط آهنربایی در مغز تحولات بزرگی می توانیم انجام دهیم

برترین جایزه علمی اسلامی امسال را قرار بود هم اکنون در مالزی در اختیار بنده قرار گیرد که بنا بر قولی که به مردم مازندران دادم، به این سفر نرفتم

دسترسی رایگان به منابع علمی  مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) تا 15 مهرماه 95

دسترسی رایگان به منابع علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) تا 15 مهرماه 95

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، دسترسی به کتاب ها، مقالات علمی فارسی و عربی نشریات و کنفرانس ها در پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) تا 15 مهرماه 95 رایگان شد.

هفته دفاع مقدس گرامی باد

جنگ به وسیله‌ی مردم اداره شد. هم ارتش و هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هم نیروهای گوناگون، متکی به مردم بودند؛ به ایمان مردم، به عشق مردم، به صفای مردم. مقام معظم رهبری

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی96-95

روزهای ثبت نام به محض وصول اسامی ودستورالعمل از سازمان سنجش آموزش کشور از طریق همین سایت(http://mubabol.ac.ir) اعلام خواهد شد.لطفا روزانه پیگیری فرمایید.معاونت آموزشی دانشگاه-اداره پذیرش وثبت نام

آزمون ارتقای دندانپزشکی در روز دوشنبه مورخ 15/06/1395 در سالن امتحانات دانشکده پزشکی با حضور 45 دستیار دندانپزشکی برگزار گردید.

زمان پاسخدهی به سوالات آزمون 100 دقیقه بود و راس ساعت 9 صبح آغاز گردید و در ساعت 10 و 40 که با حداکثر رضایت داوطلبین و بالاترین سطح کیفیت به پایان رسید.

بازدید دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل  از اردو جهادی

بازدید دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اردو جهادی

بازدید دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر عمویی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و هیات همراه از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه درمنطقه محروم روستای میرارکلا (سوادکوه)

برگزاری نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی،دندان پزشکی ،دارویی،آزمایشگاهی،تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی

نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی ،دندان پزشکی ،دارویی ،آزمایشگاهی،تجهیزات و تأ سیسات بیمارستانی طی روزهای اول تا پنجم شهریور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان مازندران برگزار گردید .

مراسم  بزرگداشت هفته دولت در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مراسم بزرگداشت هفته دولت در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مراسمی به مناسبت هفته دولت ، یاد وخاطر شهیدان رجایی وباهنر با زمزمه زیارت عاشورا با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی،مهندس عباسپور معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان بابل

جلسه هم اندیشی آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل