تقدیر از تلاش معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از تلاش معاون و همکاران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل به جهت کسب معاونت منتخب تقدیر نمودند.

متن لوح تقدیر بدین شرح می باشد:

جناب آقای دکتر محسن رضازاده

معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل

با عنایت به ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو در سال 1395 از طریق سامانه خود ارزیابی، بدین وسیله موفقیت ارزشمند آن معاونت را در کسب «معاونت منتخب » در بین معاونت های غذا و دارو «سطح سه » دانشگاه های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کشور تبریک عرض می نمایم. لذا بدین وسیله از زحمات جنابعالی و همکاران محترمتان تشکر و قدر دانی می گردد .

توفیق روز افزون برای جنابعالی و تمامی تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه خداوند سبحان آرزو مندم.