برگزاری مراسم افتتاحیه کلاس های آموزشی طرح سلامت معنوی پرسنل درمانی

بنا به گزارش مفدا بابل، مراسم افتتاحیه کلاس های آموزشی طرح سلامت معنوی پرسنل درمانی روز چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ در سالن کنفرانس بیمارستان آیت ا..روحانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در این برنامه که با حضور رئیس ستاد اقامه نماز استان، حجت الاسلام  دکتر ابراهیمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر نیکزاد و معاون فرهنگی ودانشجویی، دکتر عمویی وسایر مسئولین دانشگاهی و بیمارستانی برگزار شد، دکتر صادقی، رئیس بیمارستان آیت ا.. روحانی، ضمن خیر مقدم به حضار گزارشی از نمازخانه بیمارستان، تجهیز بخش ها و اتاق های آن به جانمازی، سنگ تیمم و کتاب های ادعیه ارائه نموده وخواستار حمایت بیشتر ستاد اقامه نماز استان از این بیمارستان در این امور معنوی شد. در ادامه این جلسه رئیس ستاد اقامه نماز استان از اهتمام دانشگاه علوم پزشکی بابل در برگزاری این دوره آموزشی تشکر و گزارشی از روند برگزاری این دوره آموزشی و چگونگی اعطای گواهی نامه به شرکت کنندگان ارائه نمودند. در پایان این مراسم نیز دکتر نیکزاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از ستاد اقامه نماز استان و معاونت فرهنگی و دانشجویی و اساتید این دوره دکتر یدا..پور و دکتر حیدریان تقدیر وتشکر نمودند. شایان ذکر است این دوره آموزشی  در ۴ بیمارستان آیت ا..روحانی، شهید بهشتی، کودکان امیرکلا و شهید یحیی نژاد برگزار و به شرکت کنندگان گواهی به مدت ۸ ساعت اهدا می گردد.

مراسم افتتاحیه کلاس های آموزشی طرح سلامت معنوی پرسنل درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل