دیدار مهندس نیازآذری نماینده مجلس شورای اسلامی با دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مهندس نیازآذری نماینده مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی با دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت تبریک مورخ ۹۶/۱۰/۲۸ دیدار نمودند.

در این نشست نیازآذری ضمن تبریک به دکتر جلالی به عنوان رییس جدید دانشگاه اظهار کرد و گفت:سرپرست جدید دانشگاه از پزشکان و مدیران خوب  شهرستانی و استانی می باشند. امیدواریم با مدیریت جدید شاهد پیشرفت و شکوفایی این دانشگاه باشیم.
در ادامه دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خیر و مقدم و خوش آمد گویی حضور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مسئولین محترم در دانشگاه را باعث پیشرفت و تقویت مجموعه بزرگ دانشگاهی دانست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از پیگیری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و از حائز اهمیت بودن موضوع بهداشت درمان مردم در نظر نمایندگان ابراز خرسندی کرد و افزود: حضور نمایندگان مردم در کنار دولت یعنی حضور مردم در کنار دولت و این امر موجب ایجاد همبستگی مضاعف در بدنه دولت به ویژه خادمین مردم در حوزه سلامت می شود.
وی اشاره کرد و گفت: تمام تلاش مان توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات در اقصی نقاط این شهرستان می باشد تا همه مردم چه در روستا و شهر از این امکانات بهره مند گردند.