حضور امام جمعه بابل در دفتر کار ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت السلام والمسلمین روحانی امام جمعه محترم بابل با حضور در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل و تبريك به دکتر سید فرزاد جلالی بعنوان رییس دانشگاه ، دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست ابتدا دکتر جلالی  ضمن خیرمقدم به حضور حجت الاسلام والمسلمین روحانی امام جمعه محترم بابل در دانشگاه اذعان داشت گفت: حضور ائمه محترم جمعه در دانشگاه باعث دلگرمی، پیشرفت و ارتقاء دانشگاه می شود.
وى خاطر نشان کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم به وظیفه و رسالت خود که همانا ارتقاى آموزشى پژوهشى، و بهداشتى درمانى است، عمل نموده و در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی و هدایت های پدرانه ائمه محترم جمعه وظایف خود را در امور فرهنگى هم به انجام برسانیم تا باعث ارتقاء معنوى دانشگاه هم شويم..
حجت الاسلام والمسلمین روحانی امام جمعه بابل ضمن تبریک انتصاب دکتر سید فرزاد جلالی به عنوان ریاست دانشگاه گفت: مسئله بهداشت درمان و آموزش همانند امنیت از نیازهای اساسی می باشد.
امام جمعه بابل اذعان داشت: جایگاه دانشگاه علوم پزشکی بابل نسبت به دیگر دانشگاهها جایگاه ویژه ای دارد و این بالا بودن درجه علمی باعث شده است که توقعات هم بالا باشد و امیدواریم با ارتباط خوب بتوان مسیر رشد و تعالی دانشگاه را ادامه داد و مشکلات را حل و کاهش داد .
امام جمعه محترم بابل ادامه داد و گفت: دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل کار بسیار خداپسندانه انجام دادند. ايشان مطب شخصى و بسيار فعال خود را با گذشت و ایثار تعطیل نمود تا وقت بیشتری برای خدمت در سطوح بالاتر  به مردم این شهر و استان صرف نمايد. این حرکت شایسته به یک نوعی معامله با خداوند می باشد که از نگاه امام زمان و نگاه الهی فراموش نمی شود.

حضور امام جمعه بابل در دفتر کار ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل