دیدار دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با حجت الاسلام و المسلمین بابایی امام جمعه شهر امیرکلا

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین بابایی امام جمعه شهر امیرکلا ضمن خیرمقدم و تبریک به انتصاب دکتر جلالی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ابراز خرسندی کرد و گفت: سرپرست جدید دانشگاه از پزشکانی می باشند که از علم و دانش و سبقه مدیریتى خوبی بر خوردار می باشند . امیدواریم با حضورشان تحول بزرگی را در دانشگاه شاهد باشیم .

در ادامه این نشست دکتر سید فرزاد جلالی  گزارشی از وضعیت خدمات و مسائل و مشکلات  حوزه سلامت شهرستان بابل وشهر امیرکلا ارائه نمودند .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی افزود :  شهر امیرکلا نیازمند به مرکز درمانی مناسب و عمومى  براى بزرگسالان ميباشد  که می توان با یک برنامه ریزی خوب و دقیق خیرین را به سرمایه گذاری در اين بخش سلامت ترغیب کرد.
 وی ادامه داد و گفت :افراد زیادی هستند که تمکن مالی زیادی دارند اما توفیق انجام کارخیر را پیدا نمی کنند و باید با کمک ائمه محترم جمعه و مسئولین شهری و استانی از توانمندی های خیرین محترم جهت بهبود و افزایش خدمات سلامت استفاده کنیم .