قابل توجه پذيرفته شدگان پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال تحصيلي ۹۷-۹۶

باسلام و آرزوي توفيق الهي

كليه پذيرفته شدگان جهت ثبت نام با همراه داشتن مدارک مورد نیاز از تاريخ ۹۶/۷/۱۰ تا ۹۶/۷/۱۱  به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه حوزه معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند .

الف- مدارك مورد نياز جهت ثبت نام که توسط پذیرفته شدگان ارائه می شود:

۱- شش قطعه عكس ۴×۳

۲- اصل و كپي شناسنامه (شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي ( ۳ سری )

۳- اصل و کپی دانشنامه مدارک دانشنامه یا گواهی موقت (با ذکر معدل) بهمراه ریز نمرات گذرانده شده. لازم به ذكر است دانشجويان ترم آخر نيز مي بايست مداركي كه نشان دهنده فراغت از تحصيل تا تاريخ ۹۶/۶/۳۱ باشد ارائه نمايند .

۴- ارائه موافقت کتبی بدون قید و شرط محل کار در صورت اشتغال.

۵- مدرکی که نشان دهنده ۲ سال سابقه کار در مراکز بالینی با مدرک کارشناسی برای رشته پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان.

۶- گواهی پایان یا معافیت از طرح و یا هر مدرکی که نشان دهنده وضعیت طرح باشد،  برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی, پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی، فوریت های پزشکی، پرستاری دندانپزشکی و بهداشت دهان.

۷- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان، ايثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز ۲۵ % و بالاتر، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

۸- تسويه صندوق رفاه (درصورت اخذ مدرك مذكور. ضمنا فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي از ارائه مدرک مذکور معاف مي باشند.)

فرم های ثبت نامی(دانلود)

فرم گزينش (دانلود )( 2 سری تکمیل گردد )

بابل – خیابان گنج افروز –دانشگاه علوم پزشکی بابل - معاونت آموزشی، مدیریت تحصیلات تکمیلی، تلفن: ۴۵ یا ۳۲۲۰۸۱۴۳ ۰۱۱- داخلی ۲۰۸  -     ۳۲۲۰۰۴۵۳