دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکترنیکزادمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک ایام الله دهه فجر سخنانی در پیرامون نعمت انقلاب اسلامی، نعمت جمهوری اسلامی و نعمت ولایت فقیه از امن ترین، مقتدرترین، مردمی ترین و پیشرفته ترین کشور که ما درآن قرار داریم.

وی عنوان کرد و گفت: مسئولیت پذیری در این نظام هم یک برکت، نعمت و توفیق اگر قصد خیر باشد و بنای بر خدمتگذاری باشد. مسئولیت امانت الهی است این امانت از دست یک سردار متعهد، متخصص، متدین به سردار دیگری منتقل می شود حجت السلام و المسلمین دکتر نیکزاد در پایان آرزوی توفیق و موفقیت برای دکتر ربیعی رئیس سابق و دکترجلالی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بابل نمودند.