پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز روابط عمومی

دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت"روز روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد.

بسمعه تعالی

روابط عمومی نوین، به مثابه آینه تمام نمای انتظارت و مطالبات برحق مردم، از سازمان‌ها و نهادهایی است که برای خدمت به آن‌ها، تکوین و سازمان یافته اند.

روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی است مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه در راه های طی شده، فراز و نشیب های فراوان پیش رو و نیز ترسیم چشم اندازی روشن از آینده که می تواند درخور شان و منزلت جوامع امروز طراحی و تدبیر شود.

از زمانی که روابط عمومی به عنوان یکی از ارکان مدیریت وبخشی از نظام رسانه ای مطرح شده، اهمیت آن در مسوولیت ارتباطی سازمان‌ها، نمود تازه‌ای پیدا کرده است.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را  به مدیران، کارشناسان و فعالان زحمت کش و سخت کوش روابط عمومی و واحدهای مختلف دانشگاه که با الهام از هم افزایی، هم اندیشی، همسویی و با تدبیر و امید در جهت تحقق پیام روابط عمومی "همدلی و هم‌زبانی" فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض کرده، امیدوارم این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.