آموزش و مشاوره والدین در تربیت جنسی کودکان از دیدگاه اسلامی

مولف: دکتر افسانه بختیاری استادیار گروه آموزشی مامایی دانشگاه علوم پزشکی بابل

مقدمه

نیاز به تربیت و آموزش جنسی کودکان و نوجوانان یکی از مهمترین نیازهای آموزشی و حقوق انسانی آنها و یکی از بزرگترین دغدغه ها و نگرانی های والدین و جامعه است.

بسیاری از نوجوانان در حالی پا به بزرگسالی می گذارند که با پیام های مبهم و چالش برانگیز بزرگسالان در مورد موضوعات جنسی مواجه می شوند. این مسئله با شرم، حیا، سکوت و عدم تایید بحث آزادانه در مورد موضوعات جنسی از سوی والدین و معلمان پیچیده تر می شود؛ انهم درست در زمانی که بیشترین نیاز به ان وجود دارد.

محروم ساختن کودکان و نوجوانان از این آموزش ها، موجب آسیب پذیری آنها نسبت به انواع انحرافات جنسی می گردد.

در این مطالعه ضمن بررسی اهمیت و ضرورت آموزش های جنسی کودکان و نوجوانان ، به محتوا، روش ها و منابع آموزش جنسی این گروه سنی، مناسب با بررسی متون اسلامی پرداخته می شود.

برای مشاهده و دانلود اسلاید "آموزش و مشاوره والدین در تربیت جنسی کودکان از دیدگاه اسلامی" کلیک کنید.