تجارب اعتقادات مذهبی بیماران مبتلا به عفونت HBV

علی ذبیحی) PhD )، لیلا ولی زاده) PhD )، وحید زمان زاده) PhD )، رضا نگارنده) PhD )، سیده رقیه جعفریان امیری) PhD ) دانشگاه علوم پزشکی بابل- دانشکده پزشکی

-هپاتیت ب یکی از عمده ترین مشکلات بهداشتی در جهان بخصوص در کشورهای در حال توسعه به شمار می رود.
- بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی بیش از 2 میلیارد نفر در دنیا با ویروسهپاتیت ب مواجهه داشته و بیشاز 350 میلیون نفر یعنی حدود 5 درصد مردم دنیا مبتلا به این عفونت هستند که از این میزان 75 % آسیایی می باشند.
- عفونت هپاتیت ب دهمین علت مرگ در دنیا است، بطوریکه در حدود یک میلیون مرگ در هر سال به علت ابتلا به هپاتیت مزمن، سیروز و سرطان کبد می باشد.
- بر اساسبررسی های به عمل آمده حدود 2 میلیون نفر حامل ویروس هپاتیت ب در ایران وجود دارند.

برای مشاهده و دانلود اسلاید "تجارب اعتقادات مذهبی بیماران مبتلا به عفونت HBV" کلیک کنید.