پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر پیامی صادر نمودند.

متن  پیام به شرح ذیل است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
الحمدلله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا
ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکر خدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند.
عید فطر روز تولد دوباره انسان‌ها و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات حلول این عید بزرگ  را به جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده، و از خداوند متعال مسئلت می نمایم ما را در راه ارتقاء و توسعه دانشگاه در راستاى اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و سياست هاى دولت تدبير و اميد بویژه در عرصه تامین، حفظ و ارتقای نظام سلامت موفق و پیروز بدارد.