پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خانم دکتر زمانی مدیر کل امور اجتماعی سلامت وزارت بهداشت، ولی زاده معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و دیگر مسئولین شهرستانی مورخ ۹۷/۴/۲۷ در سالن اجتماعات فرمانداری بابل برگزار شد.

پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان بابل

در این نشست دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:‌کمتر از ۲۵ درصد سلامت مردم بر عهده وزارت بهداشت می‌باشد و ۷۵ الی ۸۰ درصد دیگر بر عهده ادارات و نهادهای دیگر است. دکتر جلالی  ادامه داد: تعریف استاندارد از سلامت با آموزشهای دینی ما منطبق است و ما با اضافه کردن بعد معنوی می توانیم تعریف جامع تری از حوزه سلامت داشته باشیم.
وی تصریح کرد:  تعریفی که از سلامت در جوامع بین المللی ارائه می شود برخورداری از سلامت جسمی، روحی و روانی در جامعه امروزی می باشد و این در صورتی است که تمام عوامل تشکیل دهنده بعد سلامت محقق شود،  سلامت کامل در جامعه صورت می پذیرد و اگر حوزه ای از آن محقق نشود سلامت ناقصی در جامعه اتفاق افتاده است که منجر به مشکلاتی در جامعه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل  ادامه داد:  برای توسعه سلامت باید تمام حوزه ها و دستگاه های اجرایی مشارکت نمایند تا جامعه سالم در پیش رو  داشته باشیم.
وی  اذعان داشت: اگر وزارت بهداشت، سازمانها و نهادها در جامعه به وفاق دست یابند شاهد سلامت اجتماعی و روانی در جامعه خواهیم بود.
دکتر جلالی اظهار داشت: برای دستیابی سلامت اجتماعی، بایستی تمام عوامل دخیل در حوزه های اجتماعی از قبیل ائمه جمعه و دیگر مسئولین  برای پیشرفت در حوزه سلامت گام بردارند.
در ادامه دکتر فرخی قائم مقام ریاست دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی درباره تشریح مجمع سلامت شهرستان و مجامع سلامت محله و کانون های سلامت محله و دستور العمل مربوطه سخنانی را عنوان داشتند.