مراسم تجلیل از خادمین طرح سی شب سی مسجد برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم تجلیل و قدردانی از زحمات دست اندرکاران طرح سی شب سی مسجد، مصادف با ولادت امام رضا(ع) و با حضور خادمین حرم امام رضا (ع) حامل پرچم آستان قدس رضوی، روزسه شنبه ۲ مرداد ۹۷ ساعت ۹ صبح در سالن همایش دکتر خالق نژاد بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) بابل برگزار می گردد.

لازم به ذکر است طرح سی شب سی مسجد در سال ۱۳۸۹ برای اولین بار در کشور در ماه مبارک رمضان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل اجرایی شد.

در این طرح پزشکان، دندان پزشکان، پرستاران، ماما و همکاران اورژانس به مساجد مناطق محروم شهرستان بابل در شبهای ماه مبارک رمضان جهت ویزیت رایگان، آموزش چهره به چهره، مشاوره و ارتقا سطح آگاهی مردم منطقه به صورت کاملا داوطلبانه حضور یافتند.

در ضمن طرح سی شب سی مسجد برای نهمین سال متوالی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

مراسم تجلیل از خادمین طرح سی شب سی مسجد در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود