برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت هفته دولت و عید غدیر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت هفته دولت، اعیاد قربان و غدیر با حضور معاونین و کارکنان در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم پس از زمزمه  زیارت عاشورا و مولودی خوانی، دکتر جهانیان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اعیاد سعید قربان، غدیر و ولادت امام هادی(ع)، را به همکاران شادباش و تهنیت گفته و ضمن تبریک هفته دولت، یاد و خاطر شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشتند.

وی با بزرگداشت روز کارمند از تلاشهای خالصانه همه پرسنل اداری و بیمارستانی دانشگاه قدردانی نمودند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان داشت: شرایط بودجه در سال ۹۷ که به افزایش درآمد و کاهش هزینه دانشگاهها تاکید می کند را متذکرشده ولی با این وجود به برقراری نظم در پرداخت ها که مورد تاکید ویژه ریاست دانشگاه می باشد اشاره نمود.

دکتر جهانیان گفت: در ۶ ماه اخیر به طور میانگین حداقل یک اضافه کار و یک کارانه به کارمندان دانشگاه و بیمارستان در اواسط هر ماه پرداخت شد.

در ادامه این مراسم مباحث اعتبارات، پروژه های عمرانی، میزان طلب از بیمه ها، لزوم تامین دارو های حیاتی و نیز تجهیزات بیمارستان نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.