دریافت دیپلم افتخار جایزه طب ایزاما توسط عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دریافت دیپلم افتخار در جایزه طب ایزاما به پژوهشگر برتر حوزه اعتیاد آقای دکتر حسین خالق زاده آهنگر در دوازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد در شهریورماه ۱۳۹۷ اعطا گردید.

دریافت دیپلم افتخار جایزه طب ایزاما توسط  آقای دکتر حسین خالق زاده آهنگر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل

قابل ذکر است: دکتر حسین خالق زاده آهنگر عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل، موفق به دریافت دیپلم افتخارگردید.

عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در این پژوهش، به تاثیر تعدیل گیرنده های کانابینوییدی مغز بر میزان تحریک گیرنده های اوپیوییدی و بر هم کنش این دو گیرنده و نقش برخی فاکتورهای مولکولی پرداخته شده است. یافته های این پژوهش در مجله Brain Research Bulletin به چاپ رسیده است.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه این موفقیت را به ایشان و همه پژوهشگران و همکاران دانشگاه تبریک عرض می نماید.