برپایی مراسم دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم دانشجويان جديدالورود ۹۷ با حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس و دیگر مسئولین دانشگاه سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷ در متل بانک ملی بابلسر برگزار گردید.

از برنامه های این مراسم سخنرانی معاونین، اهداي جوايز به دانشجويان برتر و نخبه سال گذشته، برندگان مسابقات المپياد ورزشي، اهداي بسته هاي فرهنگي و پخش کلیپ بوده است.
قابل ذکر است دانشگاه علوم پزشکی بابل بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور در سال تحصیلی جاری پذیرای بیش از ۸۰۰ دانشجوی جدید بوده است که از این تعداد ۱۰۰ دانشجو در رشته پزشکی، ۳۹ نفر در رشته دندان پزشکی، ۸۳ نفر در دانشکده پرستاری و مامایی،۵۷ نفر در رشته های توانبخشی، ۲۳۵  نفر در رشته های پیراپزشکی، ۶۰ نفر در رشته های پرستاری و بهداشت عمومی دانشکده پرستاری و مامایی رامسر و 88 نفر در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و فیزیوتراپی واحد پردیس خودگردان دانشگاه پذیرفته شده اند.