برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین روز کنگره بین المللی میان دوره ای جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی بابل و انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران به مدت سه روز مورخ ۱۱ لغایت ۱۳ مهر ماه در بیمارستان آیت الله روحانی بابل در حال برگزاری می باشد.

قابل ذکر است: این کنگره با حضور مقامات استانی و شهرستانی، اساتید بین المللی  و اعضای هیات علمی دانشگا ههای علوم پزشکی کشور برگزار شد و هدف از برگزاری آن بهره مندی از تجارب اندیشمندان جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات در سطح ملی و بین المللی و معرفی رویکردهای جدید تشخیصی و درمانی در حیطه های مختلف مغز و اعصاب می باشد.

از محورهای اصلی این کنگره تومور، تروما، ستون فقرات، عروق مغزی، اعصاب محیطی و فانکشنال نوروسرجری است.

در کنگره بین المللی میان دوره ای مغز و اعصاب و ستون فقرات که از امروز تا جمعه در بیمارستان آیت ا... روحانی بابل برگزار میشود ۱۰۰ مقاله از ۱۵۰ جراح مغز و اعصاب داخلی و خارجی به صورت سخنرانی و پوستر ارائه می گردد.

ضمناً در مراسم افتتاحیه این همایش از خدمات شایسته و ارزنده دکتر سید ابراهیم کتابچی توسط مقامات و مسئولین تقدیر و تشکر بعمل آمد.