کسب رتبه های برتر در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، شرکت کنندگان دانشگاه در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه های برتر در ۴ رشته را کسب نمودند.

بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بمدت ۳ روز در مجتمع زیباکنار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

این  جشنواره با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآن و عترت در سه رده اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد .

مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت با موضوعات قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن کریم، اذان و تواشیح مناجات خوانی، ترجمه خوانی، دعا، ابتهال، نرم افزار و اپلیکیشین، شبکه های مجازی، خوشنویسی، فیلم کوتاه، معرق و منبت کاری، شعر، فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی، داستان نویسی، نقاشی و طراحی، عکاسی، تذهیب کاری، طراحی پوستر، دکلمه خوانی، کتابخوانی، مقاله، پژوهش، نقد و تلخیص کتاب برگزار شد.

اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاهها و  تشویق به سوی فعالیتهای قرآنی و عترت (ع)، شناسایی اساتید، دانشجویان و کارکنان مستعد قرآنی و معرفی ، گسترش مفاهیم، آموزشها و پژوهشهای قرآن و عترت (ع)، تعمیق نگرش اهل هنر و ادب به قرآن کریم و سیره معصومین (ع) از دیگر اهداف این مسابقات بود.

در این جشنواره در بخش کارکنان سرکار خانم معصومه حاجی زاده رتبه اول در سبک زندگی اسلامی و در بخش اساتید سرکار خانم دکتر فاطمه باکوئی رتبه دوم مقاله نویسی ، سرکار خانم دکتر آتنا رحیمی رتبه دوم حفظ ۵ جزء قرآن، سرکار خانم دکتر فرشته بهمنش رتبه سوم دعا و مناجات خوانی را کسب نمودند.