فیلم او از دانشگاه علوم پزشکی بابل جزء ۵ فیلم برتر جشنواره سیمرغ

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، فیلم او از دانشگاه علوم پزشکی بابل جزء ۵ فیلم برتر در جشنواره بین المللی سیمرغ انتخاب شد.

گفتنی است کارگاه آموزشی فيلمسازی "محدوده فيلم" يکم تا پنجم شهريور ماه در حاشیه سومین جشنواره فيلم سلامت در پرديس سينمائي چارسو برگزار شد.

قابل ذکر است ۵ فیلم برتر اولین دوره فیلمسازی “محدوده فیلم” از سوی دبیرخانه جشنواره بین المللی سیمرغ اعلام شد که بر اين اساس فيلم کوتاه "او" از دانشگاه علوم پزشکی بابل به نویسندگی و کارگردانی آقای امیر رضایی جزء ۵ فیلم برتر جشنواره از نگاه داوران شناخته شد.

پس از بررسى آرای هیئت داوران فيلم هاى برگزيده این دوره انتخاب شده و به هر فیلم مبلغ ۲ میلیون تومان به عنوان جایزه داده خواهد شد.

این دوره که برای اولین بار با همکاری جشنواره فیلم سلامت برگزار شد، ١٢٠ دانشجوى دانشگاه های علوم پزشکى در قالب ٣٢ گروه آموزش هاى تئورى و عملى را زیر نظر امین اشرفی مدرس کارگاه، پشت سر گذاشته و در پایان این دوره ٢٩ فيلم کوتاه ساخته شد.

همچنین بزودی قرار است ۲۹ فیلم تولید شده به همراه کاتالوگ این دوره از رویداد در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور جهت نمایش قرار گیرد.