کارگاه کاربرد هنر و سرگرمی در آموزش دروس علوم پایه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه آموزشی منطقه ای و نمایشگاه هنر و سرگرمی در آموزش دروس علوم پایه روز سه شنبه ۲۴ مهر در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است این کارگاه با هدف اجرای برنامه ی تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و آشنایی هر چه بیشتر با راهبردها و فرایندهای نوین آموزشی، با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد.

همچنین برگزاری این کارگاه و نمایشگاه میدانی ضمن تشویق  شرکت کنندگان به تولید محتوی و ابزارهای هنری و سرگرمی و استفاده از آنها در آموزش دروس علوم پایه پزشکی، زمینه مناسب را برای استفاده از ابزارها و محتوای تولیدشده در آموزش، سازماندهی و اجرای روش ها و محتواهای موجود، تغییر درانگیزه، گرایش و یادگیری فراگیران، گسترش و تعمیق مطالعات میان رشته ای و فرا رشته ای فراهم نمود.

برای مشاهده ی عکس ها در اندازه ی بزرگ تر بر روی آن کلیک کنید.