فراخوان حضور در اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پورامیر معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از فراخوان حضور در اردوی جهادی درمانی ،آموزشی و بهداشتی دانشگاه خبر داد.

دکتر پورامیر گفت: فراخوان حضور در اردوی جهادی درمانی ،آموزشی و بهداشتی با همکاری کانون های  جهادی و هلال احمر و سلامت معاونت فرهنگی دانشگاه از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر روز جمعه ۲۵ آبان درروستای افرابن گلوگاه برگزار می شود.

وی عنوان کرد: از متخصصین، اساتید و فارغ التحصیلان با هر تخصص و مدرکی علاقمند حضور در اردوی جهادی می باشند  و همچنین از تعدادی دانشجو جهت تیم اجرایی دعوت به عمل می آید.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد : علاقمندان جهت  ثبت نام به محل کانون های فرهنگی واقع در دانشکده پزشکی مراجعه نمایند.

وی یادآور شد: دانشجویان با شرایط ذیل مورد پذیرش قرار می گیرند.

دندانپزشکی: ترجیحا ترم ۹به بالا

پرستاری: ترجیحا ترم ۴به بالا