اختتامیه كارگاه آموزشی خبر نویسی و یادداشت خبری رابطین روابط عمومی در دانشگاه علوم پزشكی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین دوره كارگاه آموزشی خبر نویسی و یادداشت خبری کارشناسان و رابطین روابط عمومی ها در روزهای شنبه و دوشنبه ۲۶ و ۲۸ آبان ماه در سالن شورا معاوت تحقیقات و فناوری دانشگاه  برگزار شد.

گفتنی است: كارگاه آموزشی کارشناسان و رابطین روابط عمومی با حضورکارشناسان و رابطین روابط عمومی معاونت ها، دانشکده ها و بیمارستان ها  با هدف توانمند سازی کارشناسان روابط عمومی در راستای اجرای برنامه عملياتی روابط عمومی ها  برگزار می شود.

در این كارگاه آموزشی دو روزه نحوه خبرنویسی، لید و تیتر نویسی برای کارشناسان روابط عمومی توسط آقای کسب ور استاد حوزه رسانه استان تدریس شد.