کسب رتبه ششم توسط تیم جانبازان و معلولین دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد ورزشی کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ایمان جهانیان از کسب رتبه ششم توسط تیم جانبازان و معلولین دانشگاه در المپیاد ورزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر جهانیان با اشاره به اینکه این مسابقات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، گفت: از ۳۲ تیم شرکت کننده دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل  رتبه ششم را کسب نمود.

وی ادامه داد: در رشته تیراندازی کلاسSH1 آقای جابر صیادی به عنوان قهرمان و آقای سید محمد حسینی نائب قهرمان و همچنین در رشته تیراندازی بالای ۵۰ سال آقای سید علی حسینیان به مقام قهرمانی دست یافتند.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: آقای حسین عبدی به مدال برنز مسابقات ۵۰ متر شنای آزاد و آقای علی قدوسی در مسابقات دارت به مقام سوم این مسابقات دست یافتند.

دکتر جهانیان افزود: آقای جواد فتحی و سرکارخانم شیرخانی به ترتیب مقام دوم و سوم سرپرست و مربیان رشته تیراندازی را کسب نمودند.