استقبال چشمگیر خیرین سلامت در بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه از استقبال چشمگیر خیرین در امر نیکوکاری سلامت خبر داد.

دکتر جلالی گفت: نیاز کشور به سلامت امروز خیلی با اهمیت است و ارتباط این بخش با مردم و خیرین نشان از اهمیت این موضوع و تلاش های گسترده مجموعه بهداشت و درمان است.

وی با اشاره به اینکه در یکسال گذشته با استقبال چشمگیر خیرین در امر نیکوکاری سلامت مواجهه بودیم، بیان داشت: با همت خیرین کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته است و امروز ما همسو و هم پیمان با خیرین برای هماهنگی ، رسیدگی و رفع مشکلات تلاش می کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مردم عزیز شهرستان بابل تاکنون با حضور و مشارکت خود گام های ارزنده ای در این راستا برداشته اند.

دکتر جلالی عملكرد بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل را باعث افتخار دانشگاه علوم پزشكي بابل دانست و بیان داشت: راه اندازی مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امیرکلا، بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید بهشتی و همچنین تهیه تعداد زیادی از تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها از خدمات نیکوکاران و اعضای هیات مدیره این بنیاد می باشد.

استقبال چشمگیر خیرین سلامت در بابل