ثبت تصاویر زیبای دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط عکاسان بابلی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مسابقه عکاسی به رنگ خدا توسط روابط عمومی دانشگاه پنجشنبه ۱۵ آ ذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

این مسابقه با شرکت 15عکاس علاقه مند بابلی و با حضور آقای محمدی رئیس ادره ارشاد و فرهنگ اسلامی شهرستان بابل و همچنین دکتر شهبازی رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی انجام شد که عکاسان پس از برنامه افتتاحییه، فضای زیبا و بناهای تاریخی دانشگاه  را ثبت نمودند.

قابل ذکر است این مسابقه برای نخستین بار در سطح شهرستان بابل با موضوع عکاسی از دانشگاه علوم پزشکی بابل و با همکاری بسیج رسانه شهرستان و مدیریت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل برگزار شد.

گفتنی است: به ۳ اثر برتر در ۲۵ آذر ولادت  امام حسن عسکری (ع) جوائزی اهدا خواهد شد.