پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، طی پیامی روز جهانی رادیولوژی را به تلاشگران عرصه رادیولوژی و پرتو نگاری، تبریک و تهنیت گفت، متن پیام بدین شرح می باشد.

۱۷ آبان - ۸ نوامبر، سال روز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی که به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده، فرصت مناسبی است برای تقدیر از تلاشگران رادیولوژی و پرتو نگاری که بخش حایز اهمیت در حوزه تشخیص های پزشکی محسوب می شوند و علیرغم خطرات ناشی از پرتو، در خدمت به بیماران و جامعه پزشکی از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

اینجانب ضمن تبریک روزجهانی رادیولوژی، به تمامی پزشکان، دانشجویان،کارشناسان  و کارکنان رادیولوژی و پرتونگاری، توفیق و سلامتی روز افزون همگان را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.