به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از برگزاری کارگاه های آشنایی با سامانه نوپا ویژه اعضای هیات علمی بالینی و علوم پایه خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: کارگاه آموزشی «آشنایی با منابع نوین اطلاعات بالینی و نقش آنها در تصمیم سازی اثربخش درمانی» با معرفی سامانه «منبع یاب» با قابلیت دسترسی به منابع ارزشمند کتب مرجع و مجلات تخصصی و ...  با حضور دکتر پیام کبیری و مشارکت حدود ۵۰ نفر از اعضا هیات علمی بالینی و دندانپزشکی و کارشناسان در بیمارستان آیت ا.. روحانی برگزار گردید.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: همچنین کارگاه آشنایی با ابزار پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی کشور (نوپا) نیز در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور اعضا محترم هیات علمی علوم پایه برگزار شد.
وی بیان داشت: لازم بذکر است با استفاده از این سامانه از طریق ثبت ایمیل دانشگاهی بعنوان نام کاربری، دسترسی به کلیه آخرین ویرایش کتب مرجع رشته های مختلف ( بجز هاریسون) و مجلات معتبر و مورد تایید بوردهای تخصصی در همه زمانها و مکانها امکانپذیر خواهد بود.
دکتر قدیمی اضافه کرد: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به کارشناسان واحدهای توسعه تحقیقات بالینی  و کتابداران بیمارستانها مراجعه فرمایند.