به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، تقدیر از پرستاران نمونه کشوری در مراسم بزرگداشت سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار شنبه ٢٢ دی ٩٧ برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

قابل ذکر است خانمها نسرین پورمحمود و فاطمه صابریان به عنوان پرستاران نمونه کشوری از دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم انسیه اشرفیان پرستار نمونه کشوری از نظام پرستاری بابل و دکتر عباس شمسعلی نیا رئیس دانشکده پرستاری رامسر بعنوان پرستار نمونه کشوری از نظام پرستاری رامسر مورد تقدیر قرار گرفتند.