کسب مقام نائب قهرمانی تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات دانشگاههای منطقه ۲ کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم کارکنان آقایان دانشگاه در مسابقات تنیس روی میز دانشگاههای منطقه ۲ کشور به مقام نائب قهرمانی دست یافتند.

گفتنی است دومین دوره مسابقات تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاههای منطقه ۲ کشور با حضور ۶ تیم از استان های مازندران و گلستان در سالن پیامبر اعظم ساری برگزار شد.

قابل ذکر است دانشگاه علوم پزشکی بابل در بخش تیمی به مقام دوم و در بخش انفرادی نیز آقای شیرزاد به مقام نائب قهرمان دست یافتند.

لازم به ذکر است آقایان عباس شیرزاد، داود اسدپورشتی، محمدرضا ولی پور از معاونت بهداشتی اعضای تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل به مربیگری آقای صفری و سرپرستی سرکار خانم صفری به این دوره از مسابقات اعزام شدند.