کسب رتبه دوم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین دانشگاههای علوم پزشکی هم سطح

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده از کسب رتبه دوم این معاونت در ارزیابی عملکرد در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی هم سطح کشور خبر داد.

دکتر محسن رضازاده گفت: در ارزیابی عملکرد صورت گرفته توسط اداره کل برنامه ریزی، بودجه و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل با ۹ درصد پیشرفت میانگین امتیازات نسبت با سال قبل، موفق به کسب رتبه دوم ارزیابی عملکرد در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاههای هم سطح  کشور شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد: هر ساله عملکرد معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در زمینه های مختلف مورد بررسی و رتبه بندی قرار می گیرد.