انقلاب شکوهمند اسلامی، کازینو را به مجهزترین بیمارستان درمانی سرطان ها در شمال کشور تبدیل کرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، یکی از رسانه های فارسی زبان و معاند جمهوری اسلامی ایران در اقدامی شیطنت آمیز با انتشار عکسی از ساختمان کازینو سابق بابلسر و ساختمان فعلی، آن را متروکه خواند.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در پاسخ به این اقدام گفت: در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، تلاش برای زیر سؤال بردن دستاوردها و خدمات انقلاب آغاز شده است، بررسی برخی تصاویر منتشرشده از سوی این رسانه‌های معاند نشان می‌دهد کنار هم قرار دادن دو عکس دستمایه القای دروغ‌های بزرگی شده است که نمونه آن را می‌توان در مورد این کازینو دید که حالا بعد از انقلاب تبدیل به بیمارستان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: ساختمان کازینو سابق بابلسر در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد که پس از تحویل آن درسال ۱۳۶۴ تبدیل به مهمترین مرکز شیمی درمانی و پرتو درمانی شمال کشور جهت درمان بیماران سرطانی با عنوان بیمارستان شهید رجایی مشغول ارائه خدمات به مردم عزیز استان مازندران و استان های همجوار می باشد.

وی افزود: این بیمارستان سالانه میزبان بیش از ۱۳۰۰ بیمار سرطانی می باشد و در طرح توسعه آن، مرکز غربالگری سرطان هم به زودی در آن بیمارستان افتتاح خواهد شد که این مرکز غربالگری، به معاینات اولیه و بررسی های تشخیصی سرطان های شایع در گروه های سنی مختلف پرداخته و هدف آن کشف زودرس سرطان در بیماران بدون علامت است.

دکتر جلالی اذعان داشت: هتل کازینو بابلسر در سال ۱۳۲۹ در جوار دریای خزر و بکرترین منطقه ساحلی تاسیس شد و قبل از انقلاب بعنوان یک کازینوی تفریحی فقط در دسترس عده‌ای خاص و نورچشمی برای تفریح و خوش‌گذرانی بوده است که با پیروزی انقلاب اسلامی تعطیل و در سال ۱۳۶۴ به مرکزی برای شفای بیماران سرطانی مبدل شده است.

وی گفت: دستور تبدیل کازینوی قدیمی در بابلسر توسط شهید رجایی صادر و در  اختیار دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار گرفت که پس از تحویل آن درسال ۱۳۶۴ تبدیل به مهمترین مرکز پرتو درمانی شمال کشور جهت درمان بیماران سرطانی با عنوان بیمارستان شهید رجایی مشغول ارائه خدمات به مردم عزیز استان مازندران و استان های همجوار می باشد.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: بیمارستان شهید رجایی بابلسر به بیماران استان‌های مازندران، گلستان، سمنان، گیلان هم خدمات‌رسانی می‌کند و در طول سال‌های پس از انقلاب با رشد تکنولوژی خدمات منحصر به‌ فردی در آن ارائه‌ و سیستم‌های جدیدی راه‌اندازی شده و اکنون خدمات شیمی‌درمانی و رادیوتراپی در آن ارائه می‌شود.