افتتاح خانه های بهداشت روستاهای کاشیکلا، پایین گنج کلا و بالا سفید تور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از افتتاح خانه های بهداشت روستاهای کاشیکلا، پایین گنج کلا و سفید تور توسط مسئولین در پنجمین روز از ایام مبارک دهه فجر خبر داد.

در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، امام جمعه های بندپی شرق و بندپی غرب و دیگر مسئولین شهرستانی و بخشی حضور داشتند، دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: درصد دستیابی به تعداد تعریف شده خانه های بهداشت در شهرستان بابل ۹۷% می باشد.

وی با اشاره به اینکه از خدمات این خانه های بهداشت ۱۶ روستا ،۱۷۰۶ خانوار و ۵۵۱۵ نفر بهره مند می گردند، ادامه داد: در شهرستان بابل ۳۹ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۷۲ خانه بهداشت، ۲۷ پایگاه سلامت و ۱۷ مرکز معین خدمات بهداشتی ارایه می دهند.