مراسم کلنگ زنی بخش ۱۲ تخته شیمی درمانی سرپایی بیمارستان شهیدرجایی بابلسر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم کلنگ زنی بخش ۱۲ تخته شیمی درمانی سرپایی بیمارستان شهید رجایی بابلسر چهارشنبه ۱۷ بهمن برگزار شد.

گفتنی است این بخش با همت خیر نیکوکار جناب آقای مهندس طالب پور ساخته خواهد شد.

قابل ذکر است این مراسم با حضور معاون درمان ، معاون توسعه و مدیریت منابع ، مشاور رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و دیگر مسئولین دانشگاه و بیمارستان برگزار شد.

دکتر قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه حوزه سلامت طی سالهای اخیر تحول خوبی داشته است، گفت: شاخص کلی هزینه در کشور ۳۰ برابر شده اما در حوزه سلامت ۷۱ برابر شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: خدمات سرطان پرهزینه هست و دولت اکثر هزینه ها را تقبل می کند.

دکتر جهانیان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تقدیر و تشکر از خیرمحترم ، گفت: یکی از اهداف مهم این معاونت همکاری همه جانبه در به ثمر نشستن این پروژه می باشد.

وی افزود: این پروژه در مساحت ۲۰۰ متر و با برآورد هزینه ای حدود۱۰میلیارد ریال به منظور افزایش مساحت و کیفیت ‌درمان برای بیماران سرطانی به همت خیر محترم مهندس طالب‌پور ساخته خواهد شد.