برگزاری مسابقات ورزشی در دو رشته شنا و آمادگی جسمانی ویژه بانوان در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، واحد رفاه و ورزش دانشگاه در نظر دارد به مناسبت ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و روز زن، یک دوره مسابقات ورزشی را برگزار نماید

گفتنی است دوره مسابقات ورزشی در دو رشته شنا و آمادگی جسمانی در سطح دانشگاه و واحدهای تابعه ویژه بانوان در تاریخ ۱۴ اسفند ۹۷ در سالن شهید ناظری دانشگاه و استخر غدیر برگزار می شود.

علاقمندان تا تاریخ ۱۴ اسفند ۹۷ می توانند  ثبت نام نمایند همچنین رشته شنا ساعت ۸ صبح و آمادگی جسمانی ساعت ۱۲ برگزار می شود.

همچنین مدارک لازم جهت ثبت نام کپی حکم کارگزینی با مهر تایید آن واحد،کپی شناسنامه با کارت ملی،معرفی نامه اسامی تیم به امضاء مدیریت واحد مربوطه می باشد.

قابل ذکر است: آیین نامه و مقررات مسابقات شنا و آمادگی جسمانی به صورت انفرادی و در رده سنی ۲۰ تا ۴۰ سال به بالا برگزار می شود.