کسب رتبه دوم اداره انتشارات و رتبه سوم گروه اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل در کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی از کسب رتبه دوم اداره انتشارات و رتبه سوم گروه اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل در کشور خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: اداره انتشارات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با توجه به ارزیابی و پایش برنامه عملیاتی، موفق به کسب رتبه دوم در میان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گردید و سرکار خانم موسوی نیز بعنوان کارشناس برگزیده کشوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

وی افزود: گروه اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل در حیطه علم سنجی، موفق به کسب رتبه سوم در میان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گردید و سرکار خانم دهقان بعنوان کارشناس برگزیده علم سنجی کشور معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

معاونت تحقیقات این موفقیت ارزشمند را به همکاران اداره انتشارات و اطلاع رسانی دانشگاه تبریک گفته و توفیق روزافزون را برایشان آرزومند است.