قهرمانی دانشکده پزشکی/ نائب قهرمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی

مسابقات والیبال قهرمانی دانشگاه، جام گرامیداشت هفته تربیت بدنی یکشنبه ۵ آذر در سالن شهید ناظری دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در شب پایانی این دوره از مسابقات دو تیم "پرستاری الف" و "بیمارستان روحانی ب" در دیدار رده بندی به مصاف هم رفتند که "تیم پرستاری الف" به دلیل کم تجربگی بازیکنان جوان خود در دو ست پیاپی بازی را به کارکنان "بیمارستان روحانی" واگذار کرد.
در ادامه و در بازی فینال دو تیم قدرتمند" دانشکده پزشکی" و "معاونت فرهنگی و دانشجویی" مقابل هم قرار گرفتند که دانشجویان تیم پزشکی توانستند در دو ست متوالی حریف خود را شکست دهند و به مقام قهرمانی برسند.
در پایان "محمدکاظم درزی" از تیم "معاونت فرهنگی و دانشجویی" به عنوان بازیکن فنی و "اسحاق آرون" از تیم "پرستاری الف" به عنوان بازیکن اخلاق مسابقات انتخاب شدند.
شایان ذکر است  مسابقات قهرمانی والیبال دانشگاه به مناسبت بزرگداشت هفته تربیت بدنی و با شرکت ۱۲ تیم و به مدت یک ماه برگزار شد.