نشست قائم‌ مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست دکتر شاهین آخوندزاده قائم‌مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت، دکتر حسین وطن پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، دکتر مسعود امانلو دبیر محترم کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی و دکتر رضا نجفی پور مشاور اجرایی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت با دکتر جلالی ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

دکترآخوندزاده ضمن تشکراز حمایتهای ریاست دانشگاه از معاونت تحقیقات بر توجه بیشتر به تجمیع امکانات آزمایشگاهی تحقیقاتی پرداخت و راه اندازی آزمایشگاهای جامع در هر دانشگاه را گامی در جهت دستیابی به این هدف اعلام کرد.
دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز عنایت ویژه معاونت تحقیقات وزارت را باعث دلگرمی محققین دانشگاه دانسته و ارتقاء تحقیقات بالینی دانشگاه را از اولویتهای سال ۹۸ معرفی کردند .
در خاتمه دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، برنامه های سال ۹۸ به منظور ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه و توسعه همکاریهای ملی و بین المللی و اخد گرنت از سایر منابع را ارائه نمودند .