برگزاری جلسه مشترک با مسئولین فنی بیمارستانها جهت مدیریت دارویی در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه ای با حضور معاون محترم غذا و دارو، مسئولین فنی داروخانه ها، مراکز آموزشی و درمانی در تاریخ ۲۰ اسفند ۹۷ در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

گفتنی است تدارک دارویی لازم جهت تعطیلات نوروزی، لزوم هماهنگی بین مسئولین فنی داروخانه ها با مسئولین بخش های بیمارستان ها در خصوص آخرین وضعیت موجودی دارویی در مراکز و عدم ارجاع بیمار به خارج از بیمارستان جهت تهیه دارو  از موضوعات این جلسه بوده است

همچنین  تاکید بر نامه شماره ۳۰۸/۱۰۰ مورخ ۹۷/۳/۲۰ وزارت متبوع مبنی بر خرید داروهای تولید داخل جهت مراکز آموزشی و درمانی تابعه، مسئولین فنی بیمارستانها، برنامه ریزی های لازم را جهت تامین دارو به منظور جلوگیری از کمبود های دارویی احتمالی در ایام نوروز انجام دهند .

قابل ذکر است معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل آماده هرگونه همکاری لازم با مراکز آموزشی و درمانی در خصوص تامین دارو را دارد.