نجات جان ۳ بیمار با اهدای عضو آقای ۴۳ ساله بابلی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از یازدهمین مورد اهدای عضو در سال ۹۷ در شهرستان بابل خبر داد.

دکتر قاسم زاده گفت: مرحوم علیرضا خیراله زاده ۴۳ ساله اهل روستای شهیدآباد و ساکن بابل بدلیل فشار خون بالا دچار خونریزی داخل جمجمه و به بیمارستان آیت ا.. روحانی منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICUجراحی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل دوکلیه و کبد به ۳ نفر حیات دوباره بخشید و همچنین با اهدای نسوج، افراد بی‌شماری از معلولیت رهانیده شدند.
وی افزود: مرحوم علیرضا خیراله زاده شصت وششمین مورد اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی بابل  از سال ۱۳۸۴ تا کنون و یازدهمین مورد سالجاری بوده است.
دکتر قاسم زاده گفت: این مرحوم فوق لیسانس فیزیک، دبیر دبیرستان های بابل و همسر خانم طهماسب زاده مامای پزشک خانواده و همکار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است.
روحش قرین رحمت خداوند..