لزوم بازنگری اجرای طرح شناسایی خانه به خانه موارد مبتلا در قالب شیوه محله محور پس از سکون جمعیت سیال

دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با توجه به جابجایی جمعیت در روزهای اخیر به دلیل سفرهای نوروزی، اجرای طرح شناسایی خانه به خانه موارد مبتلا در قالب شیوه محله محور را منوط به سکون جمعیت سیال دانسته و مرحله جدید بیماریابی را مستلزم بازنگری، عنوان کرد.

به گزارش وبدا، متن نامه وزیر بهداشت به شرح زیر است؛

رییس/ سرپرست دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

همانگونه که در جلسه ویدئوکنفرانس روز شنبه مورخ 1400/01/14 بحث شد، قرار بود در صورت عدم جابجایی جمعیت در راستای تشدید بیماریابی در طرح شهید سلیمانی با همکاری عزیزانمان در سازمان بسیج از تاریخ 1399/12/25 تا 1400/01/18 جهت شناسایی خانه به خانه موارد مبتلا در قالب شیوه محله محور اقدام نماییم، با توجه به انجام سفرها و جمعیت سیال، امکان اجرای موفق طرح، میسر نشد. لذا، ضرورت دارد با همکاران ستادی و بسیج باتوجه به گستردگی و شیوع ابتلا با ویروس جهش یافته در کل کشور، در مورد شیوه اجرای مرحله جدید پس از سکون جمعیت سیال برنامه ریزی و اقدام نماییم که در اسرع وقت موارد بازنگری شده به اطلاع همکاران عزیز خواهد رسید.

بدیهی است همکاری صمیمانه و موثر همکارانمان در دانشگاه های علوم پزشکی و عزیزان بسیجی مستمر و موثر خواهد بود.

دکتر سعید نمکی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی