فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت اعلام شد

سازمان غذا و دارو در فراخوانی با عنوان "فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت"، از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی خود در زمینه های ذکر شده، به مرکز تحقیقات حلال، این سازمان را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری کنند.

به گزارش وبدا، در فراخوان "طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت" که به امضای دکتر محمدرضا شانه ساز، رییس سازمان غذا و دارو رسیده، آمده است؛

رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
 معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری
 مسئول محترم بخش استفتائات  دفتر مقام معظم رهبری
رییس محترم موسسه موضوع شناسی احکام فقهی
معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان
معاون محترم پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری
رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

با احترام و نظر به اهمیت سلامت، طیب و طاهر بودن مواد و فرآورده ها و خدمات حوزه سلامت، مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در راستای وظیفه ذاتی و مصوب درجهت ارتقای بهداشت و سلامت، حلیت و حرمت مواد و فراورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و سایر خدمات و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور و خدمات ارائه شده در جوامع بشری، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمایید.

۱-بهداشت و سلامت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
۲-حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
۳-روش های شناسایی و تعیین مقدار اجزای متشکله مواد و فرآورده های سلامت
۴-شناسایی تقلبات در مواد و فرآورده های سلامت
۵-چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام سلامت و حلیت فرآورده ها و خدمات
۶-شیوه های نمونه برداری و آزمون مواد و فرآورده های سلامت
۷-تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده های سلامت و خدمات
۸-حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده
۹-بررسی اثرات مواد بر سلامت باروشهای مختلف (بالینی و ...)
۱۰-حلیت و حرمت در افزودنی های بکار رفته در فرآورده های سلامت
۱۱-اقتصاد سلامت، دارو، غذا، حلال و ...
۱۲-مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده ها و خدمات سلامت
۱۳-بیمه و بانکداری اسلامی و حلال
۱۴-معماری اسلامی و حلال
۱۵-گردشگری سلامت، اسلامی و حلال

خواهشمند است دستور فرمایید، همکاران محقق و اعضای هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران ارسال فرمایند.

آدرس: مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران-پلاک24- خیابان دانش کیان- بالاتر از میدان ولی عصر ( عج)-خیابان ولی عصر ( عج )- تهران- ایران

کد پستی: ۱۴۱۵۸۴۵۳۷۱
تلفن تماس: ۸۸۹۰۹۰۳۳-۰۲۱