مجلات دانشگاه علوم پزشکی بابل در صدر لیست ژورنالهای معتبر دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی از در صدر قرار گرفتن دو مجله دانشگاه بین دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور خبر داد.

دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به آخرین ارزیابی از ۲۶ هزار نشریه علمی پژوهشی نمایه شده در Scopus  گفت: بر این اساس برای چندمین سال پیاپی دو مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل در جدیدترین گزارش اسکوپوس (2020) در صدر لیست مجلات معتبر دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور در بین دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، گیلان، گلستان و سمنان قرار گرفتند.

وی بیان داشت: از میان مجلات نمایه شده در اسکوپوس دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور، بر اساس شاخصهای SNIP و سایت اسکور (Citescore) جزو مجلات برتر معرفی شدند.

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: : International Journal of Molecular Cellular Medicine
و Caspian Journal of Internal Medicine دو مجله برتر می باشند که در نمایه های معتبر ISI (ESCI), Pubmed & Scopus نمایه می شوند.