راه اندازی مرکز تولید محتوی آکوستیک پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ضیایی از راه اندازی مرکز تولید محتوی آکوستیک در پردیس خودگردان دانشگاه خبر داد.

دکتر ضیایی معاون آموزشی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در سال اخیر به موازات همه‌گیری ویروس کرونا و روی آوردن محیط های آموزشی به روشهای نوین آموزشی، بر آن شدیم تا از حداکثر توان دانشگاه علوم پزشکی بابل در راستای استاندارد سازی استفاده کنیم.

وی افزود: مرکز تولید محتوی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل با توجه به استانداردهای اعتبار سنجی وزارتخانه و در نظر گرفتن معیارهای لازم جهت تولید محتوی در سامانه طراحی شده است.

معاون آموزشی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این پروژه آموزشی در اسفند ۹۹ شروع به ساخت و در فروردین ۱۴۰۰ به بهره برداری رسیده است واین مرکز در این مدت کوتاه میزبان ۵۰ استاد و ۱۰۰ کلاس آموزشی بوده است.

وی در پایان گفت: امید است که این پروژه گام موثری در جهت اعتلای کیفیت آموزشی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بابل باشد.