کسب کرسی کمیته مرکزی شبکه دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی کشور توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قائمی از کسب کرسی کمیته مرکزی شبکه دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی کشور توسط علی‌اکبر خسروی‌لاریجانی دانشجوی دانشگاه خبر داد.

دکتر مریم قائمی امیری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل گفت: شبکه دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی کشور به عنوان بزرگترین ارگان دانشجویی زیر نظر معاونت آموزشی وزارت بهداشت و مرکز مطالعات دانشگاه های علوم پزشکی کشور از سال ها قبل با هدف ارتقا و توسعه آموزشی علوم پزشکی و توانمندسازی آموزشی دانشجویان شروع به فعالیت نموده و هر ساله شاهد جذب تعداد زیادی از دانشجویان علاقمند در حوزه آموزش پزشکی بوده است.

وی بیان داشت: انتخابات کمیته مرکزی وزارت بهداشت نیز به عنوان بالاترین عضو ناظر شبکه کشوری توسعه آموزش علوم پزشکی هر ساله همزمان با همایش سالانه آموزش پزشکی کشور با تشکیل مجمع عمومی از تمامی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شده و از اهمیت بالایی در تعاملات آموزشی برخوردار می باشد.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل ادامه داد: در همین راستا با برنامه ریزی و هدف‌گذاری‌های صورت گرفته از سوی این مرکز امسال برای دومین سال متوالی کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی بابل موفق به کسب کرسی کمیته مرکزی وزارت توسط علی اکبر خسروی‌لاریجانی دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش (EDC) دانشگاه شد تا دانشگاه علوم پزشکی بابل به معدود دانشگاه های علوم پزشکی کشور تبدیل شود که برای دومین بار در این کمیته حضور خواهد داشت.

دکتر قائمی گفت: این مسئله موجب توجه ویژه معاونت آموزشی وزارت به فعالیت آموزشی دانشجویان دانشگاه و زمینه ساز کسب توفیقات بیشتر در سال های آتی خواهد بود.