دانشگاه علوم پزشکی بابل بیش از هر زمانی نیازمند همدلی و همراهی مردم و بخصوص مسئولین میباشد

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر عمادی در دیدار و گفتگوی صمیمانه با گروه اورولوژی دانشگاه با حضور معاون آموزشی دانشگاه اظهار نمود: زمانی دانشگاه پزشکی بابل بعنوان تنها قطب پزشکی شمال کشور سبب عزت و اقتدار علوم پزشکی در تمام استان‌های شمالی کشور و موجب سربلندی مردم خونگرم مازندران و بابل بود.

اکنون وقت آن است  همه مسئولین، اعضا محترم هیات علمی، پرسنل خدمتگزار، دانشجویان عزیز  و خیرین بخشنده با تمام وجود برای تعالی دانشگاه علوم پزشکی بابل که بسیار شایسته خدمت و ایثار است همدل و همراه گردیده و دل مردم چشم انتظار را با پیشرفت علمی و اعتلای دانشگاه خرسند و خشنود نمایند.

در این دیدار دکتر عمادی از زحمات بی بدیل اساتید و پزشکان گروه اورولوژی دکتر اکبرزاده پاشا، دکتر شافی، دکتر موعودی، دکتر آقاجانی، دکتر تیموریان، دکتر رجبعلیان، دکتر درزی و همه اساتید بازنشسته بخش ارولوژی دکتر رمجی و ..تقدیر نموده
 و تلاش علمی، پژوهشی، آموزشی و درمانی گروه اورولوژی را موجب افتخار دانشگاه علوم پزشکی بابل و علم دانست.

در این نشست  اعضای هیات علمی گروه اورولوژی دانشگاه، موضوعاتی چون نیازهای گروه اورولوژی، توسعه با جذب فلو اورولوژی اطفال و زنان، گسترش بخش و تجهیزات مورد نیاز بخش کلیه و مجاری ادراری را مطرح نمودند.

دکتر عمادی سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی بابل ضمن تاکید بر نیازهای گروه اورولوژی ابراز امیدواری نمودند با کمک خیرین و اعتبارات وزارتخانه‌ای نسبت به رفع مشکلات بخش اورولوژی به منظور ارائه خدمات بیشتر و شایسته به مردم بابل و مازندران اقدام مجدانه بعمل آید.