تشکر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از خدمات ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی بابل

مهندس نیازآذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مدیران دانشگاهی جهت ارائه خدمات با توجه به مشکلات موجود که پاسخگوی مشکلات مردم می باشند تقدیر و تشکر نمود.

وی افزود؛ چیزی که امروز درجامعه ما ارزشمند خواهد بود رضایت مردم می باشد چرا که مردم پشتوانه این انقلاب اسلامی هستند.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد و گفت؛ از اقدامات و عملکرد دانشگاه حمایت خواهیم کرد چرا که رشد و توسعه آن باعث رشد و توسعه استان و شهرستان محسوب می شود.
مهندس نیازآذری افزود: خوشبختانه عزم بسیار جدی برای پایان دادن پروژه ها وجود دارد و باید این پروژه ها را بزودی به بهره برداری برسانیم.
وی اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل از ظرفیت های بسیار بالایی  برخوردار می باشد. و می تواند خدمات فنی و تخصصی قابل توجهی در استان و شمال کشور ارائه دهد.