پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

۱۶ آذر، یادآور حماسه ماندگار فرزندان شایسته ایران اسلامی است. ۱۶ آذر روز ستیز با استکبار و استعمار جهانی، روز اندیشه های نو و قیام علیه جهل و نادانی است.

وَلْتَكُن مِّنکم أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ

۱۶ آذر، یادآور حماسه ماندگار فرزندان شایسته ایران اسلامی است.
۱۶ آذر روز ستیز با استکبار و استعمار جهانی، روزاندیشه های نو و قیام علیه جهل و نادانی است.
درسال ۱۳۳۲ ما درآن روزگاران تلخ و سیاه، سه یار همدل درمهد علم و دانش بدست استبداد به خون خویش غلطیدند تا سه قطره خونی باشند که در همیشه تاریخ بر تارک این سرزمین خواهد درخشید.
و امروز ۱۶ آذر نماد فریاد خروشان دانشجویان علیه جهل و تحمیق و استحمار است.
یاد همه دانشجویان شهید و آزاده جنبش دانشجویی سرزمین مان را در عرصه های جهاد و شهادت گرامی داشته و استمرار رسالت آگاهی بخشی و پیشتازی درمسیر صعب و سخت مبارزه با استکبار جهانی را برای همه دانشجویان فرهیخته آرزو میکنم و امیدوارم در مسیر علم و ایمان و خدمت به محرومان و در راه کاستن آلام دردمندان با رعایت اخلاق حسنه، پیوسته موفق و موید باشید و بدانید ۱۶ آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجوبان میهن مان در برابر استعمار غرب و خودکامگی در دفتر تاریخ کهن به یادگار ثبت گردیده است.