پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت ۲۵ آذر، روز پژوهش پیامی را بدین شرح صادر نمودند.

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

متن پیام بدین شرح می باشد.

یکی از ارکان رشد و توسعه هر کشوری نگاه جامع و کاربردی به مقوله پژوهش و تحقیقات است که میتواند زمینه ساز جهش علمی و کلید پیشرفت یک کشور باشد.
پژوهش فعالیتی منظم و منسجم و منطقی برای دستیابی به دانش و حل مسئله ای از مسائل غامض علمی است که نتیجه آن باید به فناوری و بازار تولید و کار منجر شود.
روز ۲۵ آذر، بهانه ای است تا همه پژوهشگران و محققین را اکرام نموده و به مقام شامخ اساتید، دانشجویان و کارکنان پژوهشگر ادای احترام نمائیم و بدانیم که سرنوشت آتی دانشگاه و کشور در پرتو گسترش و تعمیق پژوهش های بنیادین که منجر به فن بازار سودمند گردد، مشخص و معین شود.
برای دانشمندان و محققین ساعی و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی بابل آرزوی توفیق روز افزون دارم و موجب مباهات است که دو تن از اساتید این دانشگاه به عنوان محققین برتر استانی شناخته شده و معرفی گردیده اند.
توفیق الهی رفیق راهتان

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل