نائب قهرمانی تیم والیبال دانشگاه در منطقه شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ تیم والیبال دانشگاه در جشنواره ورزش های همگانی شمال کشور به مقام دوم دست یافت.

این مسابقات که پنج شنبه ۳۰ آذر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد، تیم والیبال ۲ نفره دانشگاه با حضور "مهدی اسدی"، "وحید روحانی"، "مجید باقری" و با سرپرستی "حسین مرادی" در  این دوره از مسابقات شرکت کرد. تیم والیبال که پس از برنامه ریزی مدون  سرپرست خود، دو سال تمرین مستمر و انجام مسابقات تدارکاتی به آمادگی قابل قبولی رسید، توانست با اقتدار به فینال برسد. در بازی پایانی نیز با تیم دانشگاه گلستان روبرو شد که علاوه بر شرایط میزبانی از حضور بازیکن مطرح تیم ملی والیبال ساحلی بهره می برد. در نهایت بازیکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل با ارائه بازی خوب به مقام دومی این دوره از مسابقات دست یافتند.